Consultatie alergologie la domiciliu

6 beneficii Doctor Acasa pentru consultatie alergologie la domiciliu

Evita deplasarile și programeaza acum un consult alergologie la domiciliu!

Descopera beneficiile unui consult alegologie la domiciliu! Apeleaza acum la un alergolog experimentat pentru o consultatie medicala specializata. Doctor Acasa ofera servicii de înalta calitate și diagnostic precis în confortul casei tale.

Consultatia de alergologie sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de:

  • Dr. Luiza Monica Schifirnet

Serviciul de consultatie alergologie la domiciliu include urmatoarele manevre medicale :

1. Anamneza pacient :
– consultarea fisei pacientului, daca este cazul
– istoricul afectiunilor specifice dar si afectiunilor colaterale
– antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor alergice si generale similare in cadrul familiei)
– tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni
– toleranta la medicamente specifice
– solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacient

2. Efectuare teste alergologice pentru identificare alergeni, daca este cazul.

3. Alte manevre medicale specifice necesare pacientului in functie de cele constatate in cadrul consultului.

4. Recomandari medicale ulterioare in functie de starea de sanatate a pacientului constatata in cadrul consultului.

5. Initiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar in functie de cele constatate in cadrul consultatiei si doar cu acordul pacientului sau apartinatorilor dupa ce medicul alergolog explica acestora necesitatea acestui aspect.

6. Daca este cazul stabilirea unui plan de monitorizare periodica a pacientului in cazul abonamentelor medicale sau in cazul in care pacientul nu este abonat la solicitarea sau acordul acestuia sau a apartinatorilor dupa ce medicul alergolog prezinta concluziile consultatiei atat verbal cat si in scris prin scrisoare medicala sau si in fisa medicala in cazul abonatilor.

7. Dialog intre medic si pacient si apartinatori despre afectiunea sau afectiunile constatate in cadrul consultatiei precum si despre metodele de prevenire a evolutiei bolii in sine.

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Beneficii si avantaje

Consultatie alergologie la domiciliu

Pentru a beneficia de serviciul de consultatie alergologie la domiciliu, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau să aștepte in sala de asteptare, ceea ce este mai confortabil și mai comod pentru unii pacienti.

Evaluare personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Consultații medicale mai eficiente

Echipa noastra de medici specialisti este formata din profesionisti cu experiensa în diverse domenii medicale, precum cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, neurologie, ortopedie, oftalmologie, psihologie, alergologie si multe altele. Fiecare medic este bine pregatit si dedicat sa ofere cele mai bune servicii medicale, astfel încât sa te posi simsi în siguransa si înseles în timpul consultasiilor.

Mai puține infecții

Pacienții pot fi expuși la mai puține riscuri de infecție decat în cabinetul medical. Beneficiați de serviciul de consultatie alergologie la domiciliu prin sistemul de programari online.

Reducerea costurilor

Consultațiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea și cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare de servicii medicale.

Asistenta medicala, emoționala si sociala

Asistenta medicala poate oferi suport emotional și social pacienților, ajutându-i să iși păstreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente de consult alergologie Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații de alergologie la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Consult alergologie pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete de consultatie alergologie la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.