Abonamente silver de Sănătate

6 consulatii incluse pe an

2 consulatii medicale de specialitate incluse

Evitați birocrația medicală și deplasările la unitățile medicale și farmacii, alegând abonamentele de sănătate.Abonamentul silver de sanatate reprezinta o alternativa fiabila la serviciile medicale traditionale, prezentand un raport excelent intre pret si numarul de consulatii oferite in cadrul abonamentului, oferind consulatii medicale la domiciliu si asistenta medicala la domiciliu.

Doctoracasa.ro oferă servicii de medicale la domiciliu, pentru ca pacienții să beneficieze de îngrijire medicală de calitate în confortul propriei locuințe. Abonamentele Bronze de sănătate asigură accesul la un medic acasă, oferind consultații medicale complete și personalizate. Beneficiați de consultatie medicala la domiciliu și obțineți îngrijire promptă și eficientă, eliminând deplasarea către un cabinet medical. Programați o consultatie medicala acasa astăzi și beneficiați de servicii de calitate, într-un mod comod și sigur.”

Silver

370 Lei / Lună
 • Consult initial de evaluare la domiciliu Inclus
 • Consult medic de familie / medic personal la domiciliu
  6 consultatii / an si 10% reducere la consultatii suplimentare
 • Consult medic de specialitate la domiciliu
  2 consultatii / an, 20% reducere pentru consultatiile suplimentare
 • Asistență medicală la domiciliu
  1 deplasare / an
 • Analize medicale
  GRATUIT Decontare CASMB/OSNAJ conform legislatiei in vigoare
 • Infoline medical
  Luni – Vineri
  09:00 – 18:00
 • Livrări rețete /medicamente
  12 deplasari / an
 • Rețete compensate și gratuite
  Regimul de compensare sau gratuitate este conform legislatiei in vigoare la data eliberarii retetelor.

Silver Plus

450 Lei / Lună
 • Consult initial de evaluare la domiciliu Inclus
 • Consult medic de familie / medic personal la domiciliu
  6 consultatii / an si 10% reducere la consultatii suplimentare
 • Consult medic de specialitate la domiciliu
  2 consultatii / an, 20% reducere pentru consultatiile suplimentare
 • Asistență medicală la domiciliu
  2 deplasări / an
 • Analize medicale
  GRATUIT Decontare CASMB/OSNAJ conform legislatiei in vigoare
 • Infoline medical
  Luni – Vineri
  09:00 – 18:00
 • Livrări rețete /medicamente
  12 deplasari / an
 • Rețete compensate și gratuite
  Regimul de compensare sau gratuitate este conform legislatiei in vigoare la data eliberarii retetelor.

Informații Suplimentare Abonamente silver de Sănatate

Serviciul de abonamente de sănătate la domiciliu reprezinta o opțiune populară pentru persoanele care nu pot sau nu doresc să meargă la un cabinet medical sau la spital. Acestea pot fi foarte utile pentru pacienții cu afecțiuni cronice sau vârstnicii care au dificultăți în a se deplasa. De asemenea, abonamentele de sănătate la domiciliu pot fi mai convenabile decât vizitele la cabinete medicale sau la spital, deoarece reduc costurile de transport și reduc timpul și efortul necesare pentru a ajunge la locația furnizorului de servicii medicale.

Consult medic de specialitate la domiciliu

Include specialitațile: cardiologie, neurologie, oftalmologie, O.R.L., reumatologie, pneumologie, dermatologie, psihiatrie, urologie, oncologie

Asistenta medicala la domicilu

Recoltare analize, injectii, perfuzii, pansamente, etc

Analize medicale

Costul prelucrarii probelor biologice in laborator

Infoline medical

Legatura telefonică cu medicul personal între consultații

Livrari reteta/medicamente

Retetele sunt compensate, gratuite, pe programe nationale sau cu pret intreg – in functie de legislatie

Retete compensate si gratuite

Inclusiv programe nationale de sanatate.

Beneficii si Avantaje Abonamente de Sănătate Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații la domiciliu. Serviciul de abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Confort si comoditate

Pentru a beneficia de servicii medicale, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau sa astepte in sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil si mai comod pentru unii pacienti.

Mai puține infecți

Pacientii pot fi expusi la mai putine riscuri de infectie decat in cabinetul medical. Beneficiati de servicii medicale la domiciliu prin sistemul de programari online.

Evaluare Personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Abonamente de Sănătate

Sistemul de abonamente de sănătate la domiciliu reduc costurile asociate cu spitalizarea si cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare servicii medicale.

Consultații medicale mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu poate fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Asistență emotionala și sociala

Asistenta medicala poate oferi suport emotional si social pacientilor, ajutandu-i sa isi pastreze legatura cu familia si cu prietenii.

Servicii medicale complete la domiciliu pacientului in Bucuresti si judetul Ilfov

Suntem o companie ce oferă servicii medicale complete la domiciliul dumneavoastră pe toată raza municipiului București și județul Ilfov. Dacă aveți nevoie de îngrijiri medicale specializate în confortul propriului cămin, Doctor Acasă este soluția ideală pentru dumneavoastră. Avem o rețea de medici parteneri specializați în diverse afecțiuni medicale, fie că este vorba despre specialiști sau medici primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă.

Beneficiile serviciilor noastre medicale la domiciliu sunt multiple. Unul dintre cele mai importante avantaje este faptul că evitați expunerea la boli și infecții ce pot fi întâlnite într-un spital sau cabinet medical. Sistemul nostru de abonamente de sănătate vă oferă posibilitatea de a beneficia de consultații medicale acasă, reducând astfel riscul de infectare pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Indiferent de afecțiunea medicală cu care vă confruntați, suntem pregătiți să vă trimitem la domiciliu medicul potrivit pentru diagnostic și tratament. Echipa noastră de medici specialiști sau primari este dedicată să vă ofere cea mai bună îngrijire medicală, asigurându-vă că sunteți în mâini sigure și competente.

Optând pentru serviciile noastre medicale complete la domiciliu, beneficiați de consultații personalizate și atente la nevoile dumneavoastră individuale. Suntem aici pentru a vă oferi confortul și liniștea de a primi asistență medicală de calitate superioară direct la dumneavoastră acasă.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre abonamentele noastre de sănătate și despre serviciile medicale la domiciliu oferite de Doctor Acasă. Echipa noastră profesionistă și experimentată este gata să vă ajute și să vă ofere cea mai bună soluție pentru nevoile dumneavoastră medicale.