Contact

Adresați Intrebari Clinicii Doctor Acasă

  Date de Contact Doctor Acasă

  • Servicii medicale disponibile pe toata raza municipiului Bucuresti si judetul Ilfov
  • Strada Prelungirea Ghencea 53 bis, lot1, bloc F3, scara A, etaj 1, sector 6, Bucuresti
  • Telefon: 0372.946.322 / 0751.569.999.
  • E-mail:office@doctoracasa.ro
  • Website: www.doctoracasa.ro

  Pentru sugestii sau nemultumiri va rugam sa folositi: 0751.569.999.

  Servicii medicale complete pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

  Servicii medicale complete la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov. În funcție de afecțiunea medicală a fiecărui pacient, Doctor Acasă va trimite la domiciliul pacientului un medic specializat pe tipul de afecțiune. Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă.Î ntr-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Consultația la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.

  Avantaje și Beneficii Servicii Medicale Doctor Acasă

  Prin sumedenia de avantajele detținerii unui card Doctor Acasă devine esențial în monitorizarea stării de sănătate a părinților și bunicilor dumneavoastră. Simpla deținere a card-ului Doctor Acasă, fără nici un alt efort din partea dumneavoastră devine o investiție în adevăratul sens al cuvântului în sănătate. Pentru a afla svantajele card-ului dumneavoastră contact Doctor Acasă.

  Confort si comoditate

  Pentru a beneficia de servicii medicale, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau sa astepte in sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil si mai comod pentru unii pacienti.

  Mai puține infecți

  Pacientii pot fi expusi la mai putine riscuri de infectie decat in cabinetul medical. Beneficiati de servicii medicale la domiciliu prin sistemul de programări online.

  Evaluare Personalizată

  Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

  Card Doctor Acasă

  Consultatiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea si cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare servicii medicale.

  Consultații medicale mai eficiente

  În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu poate fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

  Asistență emotionala și sociala

  Asistenta medicala poate oferi suport emotional si social pacientilor, ajutandu-i sa isi pastreze legatura cu familia si cu prietenii.

  Cuprins