Consultație medicala la domiciliu prin programare

6 beneficii privind serviciului de consultație medicala la domiciliu

Cu Doctor Acasa puteti beneficia doar de o singura consulație medicala la domiciliu, si puteti face o programare prin completarea formularului de mai jos.
Prin programarea acestei consulatii medicale la domiciliu beneficiati de aceasi calitate a serviciilor medicale oferite in cadrul abonamentelor de sanatate.
Profitati in continuare de aceleasi beneficii, cum ar fi asistenta medicala la domiciliu si consult medical la domiciliu atat general cat si de specialitate, toate acestea in confortul si siguranta casei tale.

Încărcare...

Beneficii programare consultație medicala la domiciliu

Prin serviciul “Consultație medicala la domiciliu”, beneficiati de toate cele 6 avantaje oferita de catre Doctor Acasa.

Confort si comoditate

Pentru a beneficia de servicii medicale, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau sa astepte in sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil si mai comod pentru unii pacienti.

Asistență emotionala și sociala

Asistenta medicala poate oferi suport emotional si social pacientilor, ajutandu-i sa isi pastreze legatura cu familia si cu prietenii.

Evaluare Personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Mai puține infecți

Pacientii pot fi expusi la mai putine riscuri de infectie decat in cabinetul medical. Beneficiati de servicii medicale la domiciliu prin sistemul de programari online.

Consultații medicale mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultația medicala la domiciliu poate fi utila pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii si modificarea tratamentului..

Reducerea costurilor

Consultația medicala la domiciliu poate reduce costurile asociate cu spitalizarea si cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare servicii medicale.

Abonamente consultații medicale Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Abonamentele de sănătate la domiciliu prezinta multiple avantaje fata de sistemul medical traditional, care implica o multitudine de dezavantaje, precum stresul asociat unui cabinet medical, riscul de infectie, timpul pierdut atat deplasarii pacientului cat si timpul de asteptare la cabinetulul medical, precum si reducerea costurilor aferente acestei deplasari.

Bronze

De la 250 leiLună

Silver

De la 370 leiLună

Gold

De la 450 leiLună

Pediatrie

De la 159 leiLună

Programare consultații medicale complete pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii de programare consultații complete la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov. În funcție de afecțiunea medicală a fiecărui pacient, Doctor Acasă va trimite la domiciliul pacientului un medic specializat pe tipul de afecțiune. Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă.Î ntr-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Consultația la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient, reducand tot odata nivelul de stres aferent unui precum si costurile aferente deplasarii la un cabinet de medicina sau spital reducand si timpul dedicat acesteia.

Serviciul oferit de Doctor Acasa, de consulatie medicala la domiciliu prin programare nu este doar o alternativa fata de serviciile medicale traditionale cat si un serviciu medical de calitate in sine.

Cuprins