Card Doctor Acasă

Deoarece dorim ca accesul la serviciul medical la domiciliu sa fie cat mai facil și accesibil financiar am creat pentru părinții și bunicii dumneavoastră card-ul Doctor Acasă. Un card transmisibil, nelimitat care oferă reduceri permanente in funcție de numărul de consultații solicitate cumulate cu reduceri obținute pasiv bazate pe vechimea deținerii acestui document.  Am dorit ca acest card să facă accesibile financiar serviciile medicale la domiciliu tuturor dar și să ofere o serie de avantaje pasive în premieră pentru piața serviciilor medicale din Romania ce se traduc în avantaje suplimentare posesorilor.

Avantaje și Beneficii Card Doctor Acasă

Prin sumedenia de avantajele detținerii unui card Doctor Acasă devine esențial în monitorizarea stării de sănătate a părinților și bunicilor dumneavoastră. Simpla deținere a card-ului Doctor Acasă, fără nici un alt efort din partea dumneavoastră devine o investiție în adevăratul sens al cuvântului în sănătate. Avantajele card-ului dumneavoastră Doctor Acasă.

Confort si comoditate

Pentru a beneficia de servicii medicale, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau sa astepte in sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil si mai comod pentru unii pacienti.

Mai puține infecți

Pacientii pot fi expusi la mai putine riscuri de infectie decat in cabinetul medical. Beneficiati de servicii medicale la domiciliu prin sistemul de programări online.

Evaluare Personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Card Doctor Acasă

Consultatiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea si cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare servicii medicale.

Consultații medicale mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu poate fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Asistență emotionala și sociala

Asistenta medicala poate oferi suport emotional si social pacientilor, ajutandu-i sa isi pastreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente Servicii Medicale

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Bronze

De la 250 leiLună

Silver

De la 370 leiLună

Gold

De la 450 leiLună

Pediatrie

De la 159 leiLună

Servicii medicale complete pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov. În funcție de afecțiunea medicală a fiecărui pacient, Doctor Acasă va trimite la domiciliul pacientului un medic specializat pe tipul de afecțiune. Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă.Î ntr-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Consultația la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.

Cuprins