CARD DOCTOR ACASA - Clinica Doctor Acasa
  • 0746.035.878 0784.276.950

Card-ul Doctor Acasă

Investiți în sănătatea dumneavoastră

 

   Deoarece dorim ca accesul la serviciul medical la domiciliu sa fie cat mai facil și accesibil financiar am creat pentru părinții și bunicii dumneavoastră card-ul Doctor Acasă. Un card transmisibil, nelimitat care oferă reduceri permanente in funcție de numărul de consultații solicitate cumulate cu reduceri obținute pasiv bazate pe vechimea deținerii acestui document.  Am dorit ca acest card să facă accesibile financiar serviciile medicale la domiciliu tuturor dar și să ofere o serie de avantaje pasive în premieră pentru piața serviciilor medicale din Romania ce se traduc în avantaje suplimentare posesorilor.

   Prin sumedenia de avantaje, card-ul Doctor Acasă devine esențial monitorizării stării de sănătate a părinților și bunicilor dumneavoastră. Simpla deținere a card-ului Doctor Acasă, fără nici un alt efort din partea dumneavoastră devine o investiție în adevăratul sens al cuvântului în sănătate.

Avantajele card-ului dumneavoastră Doctor Acasă:

Emitere gratuită a card-ului.
Card-ul Doctor Acasă se poate emite la solicitarea pacientului în momentul solicitării unui consult sau în orice alt moment, fie înaintea efectuării unui consult sau după efectuarea unui consult. Acest card nu suporta costuri atât în momentul activării cât și pe perioada deținerii acestuia.
Un card valabil pentru toți membrii familiei sau cei recomandați de dumneavoastră.
Avantajele oferite de card-ul Doctor Acasă sunt oferite către toți membrii familiei dumneavoastră sau pacienți recomandați chiar daca locuiesc în alta locație decât cea a solicitantului/solicitanților inițial/inițiali.
Valabilitatea card-ului Doctor Acasă este nelimitată.
Din momentul solicitării card-ului Doctor Acasă, acesta este valabil pe termen nelimitat. Renunțarea la card-ul Doctor Acasă o puteți face doar dumneavoastră oricând fără nici un cost implicând totuși renunțarea la avantajele și bonusurilor cumulate pâna în momentul respectiv.
Prețul consultațiilor din ce in ce mai redus
Pe măsură ce unul sau mai mulți membrii ai familiei dumneavoastră solicita consultații, prețul acestora nu doar ca se reduce ci se menține redus. Numărul consultațiilor este cumulativ pentru toți membrii familiei dumneavoastră.
Opțiunea „Cumulare beneficiu pasiv” pentru posesia card-ului Doctor Acasă
Odată solicitat al IV-lea consult fie de către un membru sau de către toți membrii familiei dumneavoastră în total, doar pentru faptul ca dețineți card Doctor Acasă primiți lunar o suma alocată card-ului dumneavoastră care se deduce din costul redus al consultației solicitate. Cu cât vechimea card-ului Doctor Acasă aflat în posesia dumneavoastră creste cu atât reducerile sunt mai mari. Aceasta opțiune se activează automat după solicitarea celui de al IV-lea consult iar bonusul pasiv oferit către dumneavoastră este calculat conform tabelului:
Număr consultații solicitate / an Reducere suplimentara / luna Reducere suplimentara / an
0 5 lei/luna 60 lei/an
1 10 lei/luna 120 lei/an
2 15 lei/luna 180 lei/an
>=3 20 lei/luna 240 lei/an

Mod de funcționare card si acordarea beneficiilor

   Pentru a înțelege concret pe deplin avantajele card-ului Doctor Acasă va rugam sa urmăriți organigrama de funcționare:

    Odată cu solicitarea celui de-al patrulea consult card-ului cu număr unic i se activează automat opțiunea de „beneficiu pasiv”. Prin aceasta opțiune in fiecare luna card-ului dumneavoastră ii este alocata o suma care in momentul solicitării unui consult se deduce din costul consultației. Aceasta suma este calculata in funcție de numărul de consultații solicitate după cel de-al patrulea consult conform tabelului prezentat inițial.

    In cazul in care nu se solicita un alt consult, bonusul pasiv se cumulează timp de 12 luni de la data solicitării ultimului. Acest bonus pasiv se stochează pe card-ul dumneavoastră putând fi utilizat oricând de către orice pacient care comunica numărul serial al card-ului.