Politica de Confidentialitate – Doctor Acasa

Politica de Confidentialitate – Doctor Acasa

Politica de confidentialitate Doctoracasa.ro respecta dreptul la intimitate si viata privata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site si de asemenea respectam toata legislatia in vigoare referitoare la protectia datelor cu caracter personal.

Prezentul document defineste informatiile pe care doctoracasa.ro le poate colecta si modalitatea in care aceste informatii pot fi prelucrate. Documentul iti ofera si informatii in cazul in care nu doriti ca datele cu caracter personal sa fie colectate atunci cand vizitati site-ul doctoracasa.ro.

Politica de confidentialitate si protectia datelor

Politica de confidentialitate la care face referire regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Drepturile Utilizatorului

 • Dreptul sa ne contactati oricand doresti cu scopul de a-ti accesa datele cu caracter personal.

 • Dreptul sa va actualizati sau corectati erorile din cadrul datelor tale cu caracter personal.

 • Dreptul sa solicitati stergerea datelor tale cu carcater personal.

 • Dreptul sa refuzati de procesarea datelor tale cu carcater personal.

 • Dreptul sa cereti exportul datelor dumneavoastra cu caracter personal.

 • Dreptul de a va adresa Autorităţii Naţionale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau / si organelor de justitie daca:

 1. Considerati ca au fost incalcate de catre doctoracasa.ro drepturile de colectare si prelucrare a datelor cu caracter personal, oferite de Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001.

 2. Daca considerati ca ati suferit un prejudiciu ca urmare a procesarii inadecvate a datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Observatii:

 • Stergerea sau retragerea datelor dumneavoastra cu caracter personal vor face imposibilă furnizarea serviciilor Doctor Acasa;

 • Refuzul pentru procesarea datelor tale cu carcater personal duce la posibilitatea de a nu fi informat cu privire la posibilele promotii sau noutati legate de serviciile noastre;

 • Solicitarile scrise, datate si semnate, pe care le primim din partea dumneavoastra cu privire la exercitarea drepturilor mentionate vor fi solutionate din partea noastra in cel mult 15 zile de la data primirii acestora.

Obligațiile Doctor Acasa

 • Protejarea datele tale cu caracter personal utilizand securitatea necesara.

 • Sa notificam autoritatile daca au fost compromise datele tale cu caracter persoanl, in maxim 72 de ore de la incident.

 • Obligatia de a obtine costimtamantul dumneavoastra referitor la procesarea datelor tale cu caracter personal;

 • Sa va explicam necesitatea pentru care se proceseaza datele cu caracter personal.

 • Obligatia de a va informa referitor la modul in care vor fi utilizate datele tale cu caracter personal.

 • Sa raspundem la cererile tale pentru editare, stergere sau export al datelor tale cu caracter personal.

 • De a nu bloca sau obstructiona accesul dumneavoastra la datele tale cu caracter personal.

Detalii cu privire la accesul utilizatorului la datele cu caracter personal de catre Doctor Acasa

Puteti sa cereti acces la datele dumneavoastra cu carcter personal, contactandu-ne la adresa de email callcenter@doctoracasa sau la numerele de telefon 0788.676.433. sau 0788.629.415 .

Cum Colecteaza Doctor Acasa Date cu Caracter Personal

Doctora Acasa.ro nu va colectecta automat nici o informatie care permite identificarea vizitatorilor site-ului. Furnizare voluntara de informatii va fi considerata consimtamantul dumneavoastra expres ca datele personale sa fie utilizate de Doctor Acasa in conformitate cu termenii prezentei Politici de Confidentialitate.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati..

Datele cu Caracter Personal Colectate

Date colectate care nu permit identificarea vizitatorilor sunt urmatoarele:

 • informatii despre paginile web vizitate (URL, titlu)

 • informatii despre numarul de vizite realizate pe o pagina web

 • informatii despre timpul petrecut pe o pagina web si pe website

 • informatii despre browserul utilizat

 • informatii in timp real despre numarul de vizitatori si paginile vizitate

 • informatiile despre terminalul utilizat in momentul vizitei (PC, smartphone, tableta, alte terminale)

 • informatii despre sistemul de operare utilizat in timpul vizitei pe website

 • informatii generale despre vizitatori (locatie bazata pe IP – IP-ul nu se colecteaza, limba vorbita)

 • informatii despre actiunile realizate pe website-ul doctoracasa.ro

Date Colectate care Permit Identificarea

 • nume, date din cartea de identitate, date identificare firma, email, telefon, adresa, profile Social Media

 • denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la website

 • mesaje cu date transmise prin intermediul formularelor de contact si a adresei de email

 • datele de identificare oferite la vizita in cabinet

Mijloace de Colectarea Datelor

Colectam date cu caracter personal prin intermediul: formularelor contact, retele sociale, programari pe email, programari telefonice sau prezenta fizica in cabinet.

Cum Utilizam Datele cu Caracter Personal

– identificarea pacientului si a nevoilor pe care le are;

– trimiterea prin mijloace electronice (mesaje / email-uri / convorbiri telefonice) a corespondentei cu scopul de a simplifica intreg procesul de comunicare dintre doctoracasa.ro si pacient;

– comunicarea de promotiil si a ofertelor de servicii;

– pentru a asigura o buna interactiune doctor – pacient;

– facturarea serviciilor prestate;

Atunci cand ne trimiti datele tale cu caracter personal, acestea pot fi utilizate in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

– stocarea si procesarea acelor informatii care ne permite sa imbunatatim calitatea produselor sau serviciilor oferite;

– utilizarea informatiei furnizate pentru a te contacta, cu scopul de a raspunde unei solicitari pe care ai realizat-o sau pentru a-ti oferi serviciile solicitate;

Unde sunt Salvate Datele

Datele cu caracter personal sunt salvate pe servere / calculatoarele firmei, in aplicatii de gestiune a datelor cu caracter personal, in aplicatiile de acces la serviciul de email si in sisteme de facturare si plata.

Securitatea Datelor cu Caracter Personal

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt securizate pe calculatoare cu programe anti-virus instalate si actualizate. Totodata, sunt utilizate aplicatii de gestiune care au integrate sisteme avansate de securitate.

Cine Poate Accea Datele cu Caracter Personal

Compania noastra, prin intermdiul aplicatiilor utilizate si a site-ului, medicii si persoanele desemnate din cadrul clinicii, companiile afiliate cu ajutorul carora prelucram datele tale cu caracter personal.

Pastrarea Datelor cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal utilizate la facturare, in contabilitate sau in sistemele de gestiune se pastreaza 5-10 ani, conform Ordinului MFP nr. 2634/2015.

Informații despre persoanele minore

Doctoracasa.ro nu are nici o intentie sa colecteze date cu caracter personal de la persoane fizice minore. Oriunde va fi cazul si oricind va considera necesar, doctoracasa.ro va oferi instructiuni in mod specific minorilor pe acest site de a nu furniza astfel de date personale si/sau va lua masuri necesare de a asigura existenta consimtamantului parintilor sau tutorelui legal in cazul unor astfel de furnizari de date personale. Parintii sau tutorii legali trebuie sa cunoasca faptul ca Politica de Confidentialitate guverneaza utilizarea de catre doctoracasa.ro a datelor personale, dar ca toate datele furnizate voluntar de catre minori in sesiuni de conversatii electronice (chat), mesaje electronice (e-mail) sau forumuri de discutii ar putea fi utilizate de catre terte persoane in a genera mesaje nesolicitate.

Clinica Docto Acasa accepta ca si pacineti persoanele minore, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de cel putin unul dintre pariniti sau de un tutore legal.

Informații importante

Politica de Confidentialitate este recunoscuta ca parte integranta din orice fel de contract care urmeaza a fi incheiat intre clinica noastra si pacient. Orice contract semnat si/sau stampilat reprezinta luarea la cunostinta si acceptul prezentei Politici de Confidentialitate si consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor tale cu caracter personal in conformitate cu legile in vigoare.

Exista o posibilitatea ca Politica de Confidentialitate sa fie actualizata conform noilor reglementari legislative. Va invitam sa consultati aceasta pagina in mod constant pentru a fi la curent cu ultimele actualizari ale Politicii de Confidentialitate pentru site-ul doctoracasa.ro.

Politica de Confidentialitate face parte din Termenii si Conditiile generale de utilizare ale site-ului doctoracasa.ro. De asemenea, informatiile cu privire la la cookie-uri si metodele de colectare ale datelor cu caracter personal le puteti gasi pe pagina dedicata Politicii Cookie.

Cuprins