Consult cardiologic la domiciliu

6 beneficii ale serviciului de consult cardiologic la domiciliu de la Doctor Acasa

Acum este simplu sa ai grija de sanatatea inimii tale si a celor dragi tie cu serviciul de la Doctor Acasa de consult cardiologic la domiciliu.
Consultatie cardiologica la domiciliu este un serviciu ideal pentru cei care nu se pot deplasa sau prefera serviciul medical in confortul propriei case.

Consultațiile de cardiologie sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de:

Dr. Erena Constantin

Serviciul de consultații de cardiologie include urmatoarele manevre medicale :

 1. Anamneza pacient :
  – consultarea fisei pacientului, daca este cazul
  – istoricul afectiunilor specifice sferei de cardiologie dar si afectiunilor colaterale
  – antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor cardiace si generale similare in cadrul familiei)
  – tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni
  – toleranta la medicamente specifice
  – solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacient
 2. Efectuarea unui examen clinic de specialitate care va include efectuarea unei electrocardiograme standard 12 derivatii si interpretarea ei in context clinic
 3.  Masurarea tensiunii arteriale si a frecventei cardiace intra in examenul clinic de specialitate;
 4. Initiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar in functie de cele constatate in cadrul consultatiei si doar cu acordul pacientului sau apartinatorilor dupa ce medicul cardiolog explica acestora necesitatea acestui aspect.
 5. Stabilirea unui plan de monitorizare periodica a pacientului in cazul abonamentelor medicale sau in cazul in care pacientul nu este abonat la solicitarea sau acordul acestuia sau al apartinatorilor dupa ce medicul cardiolog prezinta concluziile consultatiei atat verbal cat si in scris prin scrisoare medicala sau si in fisa medicala in cazul abonatilor.
 6. Dialog intre medic si pacient si apartinatori despre afectiunea sau afectiunile constatate in cadrul consultatiei precum si despre metodele de prevenire a evolutiei bolii in sine.

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Beneficii și Avantaje

Consultații de cardiologie

Pentru a beneficia de serviciul de consultații de cardiologie, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau să aștepte în sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil și mai comod pentru unii pacienti.

Evaluare personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Consultații medicale mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu pot fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Mai puține infecți

Pacienții pot fi expuși la mai puține riscuri de infecție decat în cabinetul medical. Beneficiați de serviciul de consultații de cardiologie la domiciliu prin sistemul de programari online.

Reducerea costurilor

Consultațiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea și cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare de servicii medicale.

Asistență emoțională și socială

Asistența medicală poate oferi suport emotional și social pacienților, ajutându-i să iși păstreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente consultatii de cardiologie Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații de cardiologie la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Consultatii de cardiologie pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete de consultații de cardiologie  la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.