Consult dermatologic la domiciliu

Beneficiati de un consult dermatologic la domiciliu, asigurandu-va ingrijirea pielii in confortul propriei case.

Echipa noastra de medici dermatologi va ofera evaluare, diagnostic si tratament personalizat.

Rezolvati afectiunile pielii cu un serviciu comod si eficient, adaptat nevoilor dumneavoastra.

Descoperiti avantajele unui consult dermatologic la domiciliu și obțineți o piele sanatoasa si stralucitoare cu ajutorul specialistilor în dermatologie.

Consultațiile de dermatologie sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de:

  • Dr. Erena Viorica

Serviciul de consultații de dermatologie include urmatoarele manevre medicale :

1. Anamneza pacient :
– consultarea fisei pacientului, daca este cazul
– istoricul afectiunilor specifice sferei de dermatologie dar si afectiunilor colaterale
– antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor dermatologice si generale similare in cadrul familiei)
– tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni
– toleranta la medicamente specifice
– solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacient

2. Manevre medicale specifice necesare pacientului in functie de cele constatate in cadrul consultului.

3. Recomandari medicale ulterioare in functie de starea de sanatate a pacientului constatata in cadrul consultului.

4. Initiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar in functie de cele constatate in cadrul consultatiei si doar cu acordul pacientului sau apartinatorilor dupa ce medicul dermatolog explica acestora necesitatea acestui aspect.

5. Daca este cazul stabilirea unui plan de monitorizare periodica a pacientului in cazul abonamentelor medicale sau in cazul in care pacientul nu este abonat la solicitarea sau acordul acestuia sau a apartinatorilor dupa ce medicul dermatolog prezinta concluziile consultatiei atat verbal cat si in scris prin scrisoare medicala sau si in fisa medicala in cazul abonatilor.

6. Dialog intre medic si pacient si apartinatori despre afectiunea sau afectiunile constatate in cadrul consultatiei precum si despre metodele de prevenire a evolutiei bolii in sine.

*Notă: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.
Share this Post

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Beneficii și Avantaje

Consult dermatologic

Pentru a beneficia de serviciul de consult dermatologic, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau să aștepte în sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil și mai comod pentru unii pacienti.

Evaluare personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Consultații medicale mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu pot fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Mai puține infecții

Pacienții pot fi expuși la mai puține riscuri de infecție decat în cabinetul medical. Beneficiați de serviciul de consultații de dermatologie la domiciliu prin sistemul de programari online.

Reducerea costurilor

Consultațiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea și cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare de servicii medicale.

Asistență emoțională și socială

Asistența medicală poate oferi suport emotional și social pacienților, ajutându-i să iși păstreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente Consultații de Dermatologie Doctor Acasa

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații de dermatologie la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Consultații de dermatologie pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete de consult dermatologic la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.