Consult ORL la domiciliu

Solutia comoda si personalizata: Consult ORL la tine acasa!

Acum poti beneficia de serviciul nostru de consult ORL la domiciliu, oferit de experimentatii nostri Doctori ORL.
Fie ca te confrunti cu probleme ale urechii, nasului sau gatului, noi suntem aici pentru a-ti oferi consultul necesar chiar în confortul casei tale.
Nu mai trebuie sa te deplasezi sau sa astepti în salile de asteptare aglomerate.
Echipa noastra de specialisti vine direct la tine, asigurand evaluarea atenta si tratamentul adecvat.
Programarea unei consultatii ORL la domiciliu este simpla si rapida.
Ai nevoie doar de un telefon si suntem la un apel distanta. Investeste în sanatatea ta si beneficiaza de confortul si calitatea serviciilor noastre. A
lege Consult ORL la domiciliu si primeste îngrijirea pe care o meriti, fara a-ti parasi locuinta.

Consultațiile de ORL sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de:

  • Dr. Daniela Ionescu

Serviciul de consult OLR la domiciliu include urmatoarele manevre medicale :

1. Anamneza pacient :
– consultarea fisei pacientului, daca este cazul
– istoricul afectiunilor specifice sferei de O.R.L. dar si afectiunilor colaterale
– antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor specifice sferei O.R.L. si generale similare in cadrul familiei)
– tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni
– toleranta la medicamente specifice
– solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacient

2. Măsurare tensiune arteriala

3. Măsurare puls

4. Daca afectiunea pacientului necesita sunt efectuate urmatoarele investigatii : bucofaringoscopie, narinoscopie, rinoscopie anterioara, rinoscopie posterioara, laringoscopie indirecta, otoscopie, extractie dop cerumen cu pensa sau prin spalatura auriculara.

5. Alte manevre medicale specifice necesare pacientului in functie de cele constatate in cadrul consultului.

6. Recomandari medicale ulterioare in functie de starea de sanatate a pacientului constatata in cadrul consultului.

7. Initiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar in functie de cele constatate in cadrul consultatiei si doar cu acordul pacientului sau apartinatorilor dupa ce medicul specialist explica acestora necesitatea acestui aspect.

8. Stabilirea unui plan de monitorizare periodica a pacientului in cazul abonamentelor medicale sau in cazul in care pacientul nu este abonatla solicitarea sau acordul acestuia sau a apartinatorilor dupa ce medicul specialist prezinta concluziile consultatiei atat verbal cat si in scris prin scrisoare medicala sau si in fisa medicala in cazul abonatilor.

9. Dialog intre medic si pacient si apartinatori despre afectiunea sau afectiunile constatate in cadrul consultatiei precum si despre metodele de prevenire a evolutiei bolii in sine.
*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Beneficii și Avantaje

Consult ORL la domiciliu

Pentru a beneficia de serviciul de consult de ORL la domiciliu, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau să aștepte în sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil și mai comod pentru unii pacienti.

Evaluare personalizata

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Consultații medicale mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu pot fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Mai puține infecții

Pacienții pot fi expuși la mai puține riscuri de infecție decat în cabinetul medical. Beneficiați de serviciul de consultații de ORL la domiciliu prin sistemul de programari online.

Reducerea costurilor

Consultațiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea și cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare de servicii medicale.

Asistență emoțională și socială

Asistența medicală poate oferi suport emotional și social pacienților, ajutându-i să iși păstreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente Consult ORL la domiciliu Doctor Acasa

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații de O.R.L. la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Consultatie ORL pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete de consultații de OR. la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.