Consult pneumologie la domiciliu

Programați acum o consultatie pneumologie la domiciliu și obtineti ingrijire medicala personalizata si convenabila.

Experimentati comoditatea si profesionalismul unui consult pneumologie la domiciliu, asigurat de un pneumolog dedicat.

Cu serviciul nostru de consultatie pneumologie la domiciliu, puteti evita aglomeratia si inconvenienta deplasarii la un cabinet medical.

Pneumologul nostru expert vine direct la dumneavoastra acasa, oferindu-va evaluare detaliata, diagnostic precis și plan personalizat de tratament pentru afectiunile respiratorii. Fie ca suferiti de astm, bronsita cronica sau alte probleme pulmonare, Doctorul Acasa va ofera ingrijire medicala de incredere, in confortul caminului dumneavoastra. Beneficiati de consultatii regulate, monitorizarea progresului si ajustarea tratamentului, totul într-un mediu familiar si sigur.

Echipa noastra de specialisti in pneumologie pune sanatatea dumneavoastra pe primul loc, aducandu-va servicii de calitate superioara la usa casei dumneavoastra.

Consultațiile de pneumologie sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de:

  • Dr. Popa Natalia

Serviciul de consult pneumologie la domiciliu include urmatoarele manevre medicale :

1. Anamneza pacient :
– consultarea fisei pacientului, daca este cazul
– istoricul afectiunilor pneumologice dar si afectiunilor colaterale
– antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor pneumologice si generale similare in cadrul familiei)
– tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni
– toleranta la medicamente specifice
– solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacient

2. Măsurare tensiune arteriala

3. Măsurare puls

4. Măsurarea gradului de oxigenare sangvina

5. Măsurarea gradului de saturare a hemoglobinei

6. Măsurare parametri specifici pneumologici in functie de starea de sanatate si sfera afectiunilor pneumologice constatate in cadrul consultului.

7. Alte manevre medicale specifice necesare pacientului in functie de cele constatate in cadrul consultului

8. Recomandari medicale ulterioare in functie de starea de sanatate a pacientului constatata in cadrul consultului.

9. Initiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar in functie de cele constatate in cadrul consultatiei si doar cu acordul pacientului sau apartinatorilor dupa ce medicul pneumolog explica acestora necesitatea acestui aspect.

10. Stabilirea unui plan de monitorizare periodica a pacientului in cazul abonamentelor medicale sau in cazul in care pacientul nu este abonat la solicitarea sau acordul acestuia sau al apartinatorilor dupa ce medicul pneumolog prezinta concluziile consultatiei atat verbal cat si in scris prin scrisoare medicala sau si in fisa medicala in cazul abonatilor.

11.Dialog intre medic si pacient si apartinatori despre afectiunea sau afectiunile constatate in cadrul consultatiei precum si despre metodele de prevenire a evolutiei bolii in sine.

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Beneficii și Avantaje

Consultie pneumologie la domiciliu

Pentru a beneficia de serviciul de consultații de pneumologie, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau să aștepte în sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil și mai comod pentru unii pacienti.

Evaluare personalizata

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Consultații medicale mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu pot fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Mai puține infecții

Pacienții pot fi expuși la mai puține riscuri de infecție decat în cabinetul medical. Beneficiați de serviciul de consultații de pneumologie la domiciliu prin sistemul de programari online.

Reducerea costurilor

Consultațiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea și cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare de servicii medicale.

Asistență emoțională și socială

Asistența medicală poate oferi suport emotional și social pacienților, ajutându-i să iși păstreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente consultatie pneumolog Doctor Acasa

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații de pneumologie la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasa.

Consult pneumologie pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete de consultații de pneumologie la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.