Consult psihiatric la domiciliu

Beneficiati de un consult psihiatric la domiciliu pentru confortul si confidentialitatea dumneavoastra.

Echipa noastra de specialisti va ofera evaluare, diagnostic si tratament personalizat în confortul propriei locuinte.

Asigurați-va ingrijirea mentala de calitate si accesati servicii specializate adaptate nevoilor dumneavoastra individuale.

Programati un consult psihiatric la domiciliu si primiti suport profesional în gestionarea problemelor de sanatate mentala, într-un mediu familiar și sigur.

Imbunatatiti-va starea de bine si rezolvati problemele psihice cu ajutorul expertilor în psihiatrie, direct la domiciliu.

Consultațiile de psihiatrie sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de:

  • Dr. Adina Menu, medic primar psihiatrie (București)
  • Dr. Oana Terpez, medic primar psihiatrie (Timișoara)

Serviciul de consult psihiatric include urmatoarele manevre medicale :

1. Anamneza pacient :
– consultarea fisei pacientului, daca este cazul
– istoricul afectiunilor specifice sferei de psihiatrie dar si afectiunilor colaterale
– antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor psihiatrie si generale similare in cadrul familiei)
– tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni
– toleranta la medicamente specifice
– solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacient

2. Manevre medicale specifice necesare pacientului in functie de cele constatate in cadrul consultului.

3. Aplicarea de scale clinice, atunci cand este cazul, pentru diagnosticul anxietatii, depresiei, tulburarilor cognitive, si psihozelor.

4. Eliberarea documentelor medicale :
– adeverinte medicale
– referatelor medicale
– certificate medicale
– certificate handicap

5. Recomandari medicale ulterioare in functie de starea de sanatate a pacientului constatata in cadrul consultului.

6. Initiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar in functie de cele constatate in cadrul consultatiei si doar cu acordul pacientului sau apartinatorilor upa ce medicul psihiatru explica acestora necesitatea acestui aspect.

7. Stabilirea unui plan de monitorizare periodica a pacientului in cazul abonamentelor medicale sau in cazul in care pacientul nu este abonat la solicitarea sau acordul acestuia sau a apartinatorilor dupa ce medicul psihiatru prezinta concluziile consultatiei atat verbal
cat si in scris prin scrisoare medicala sau si in fisa medicala in cazul abonatilor.

8. Dialog intre medic si pacient si apartinatori despre afectiunea sau afectiunile constatate in cadrul consultatiei precum si despre metodele de prevenire a evolutiei bolii in sine.

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.
Share this Post

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Beneficii și Avantaje

Consult psihiatric

Pentru a beneficia de serviciul de consult psihiatric, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau să aștepte în sala de asteptare, ceea ce este mai confortabil și mai comod pentru pacienti.

Evaluare personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Consultații medicale mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu pot fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Mai puține infecții

Pacienții pot fi expuși la mai puține riscuri de infecție decat în cabinetul medical. Beneficiați de serviciul de consultații de psihiatrie la domiciliu prin sistemul de programari online.

Reducerea costurilor

Consultațiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea și cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare de servicii medicale.

Asistență emoțională și socială

Asistența medicală poate oferi suport emotional și social pacienților, ajutându-i să iși păstreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente consultatii de psihiatrie Doctor Acasa

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații de psihiatrie la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Consult psihiatric pe toata raza municipiului Bucuresti si judetul Ilfov

Servicii medicale complete de consultații de psihiatrie la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.