Consultatie reumatologie la domiciliu

6 beneficii Doctor Acasa pentru consult reumatologie la domiciliu

Daca ai nevoie de evaluare si tratament în domeniul reumatologiei, nu mai trebuie sa te deplasezi la un cabinet medical.

Acum poti beneficia de serviciul nostru de consultatie reumatologie la domiciliu, asigurat de specialistii nostri în confortul casei tale.

Doctorii nostri reumatologi sunt pregatiti sa ofere îngrijire medicala de calitate, direct la tine acasa.

Programarea unui consul reumatologic la domiciliu este simpla si rapida. Cu ajutorul serviciului nostru, poti economisi timp si efort, evitând drumurile la spitale si asteptarea în salile de asteptare aglomerate.

Noi venim la tine, asigurând evaluarea atenta si tratamentul adecvat. Beneficiaza de confortul si comoditatea consultului medical la domiciliu si obtine îngrijirea pe care o meriti, fara a-ti parasi locuinta.

Alege serviciul consultatie reumatologie la domiciliu si ai grija de sanatatea ta într-un mod convenabil si eficient.

Consultațiile de reumatologie sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de:

  • Dr. Razvan Ghentulescu

Serviciul de consultatie reumatologie la domiciliu include urmatoarele manevre medicale :

1. Anamneza pacient :
– consultarea fisei pacientului, daca este cazul
– Istoricul afectiunilor reumatologice dar si afectiunilor colaterale
– Antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor reumatologice si generale similare in cadrul familiei)
– Tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni
– Toleranta la medicamente specifice
– Solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacient

2. Efectuare infiltratii intra si periarticulare cu cortizonice

3. Efectuare infiltratii intraarticulare (predominant genunchi) cu substanta viscoelastica

4. Alte manevre medicale specifice necesare pacientului in functie de cele constatate in cadrul consultului.

5. Recomandari medicale ulterioare in functie de starea de sanatate a pacientului constatata in cadrul consultului.

6. Initiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar in functie de cele constatate in cadrul consultatiei si doar cu acordul pacientului sau apartinatorilor dupa ce medicul reumatolog explica acestora necesitatea acestui aspect.

7. Pentru abonatii sau pacientii non-abonati, se poate stabili un plan de monitorizare periodica, la solicitarea sau cu acordul lor si al apartinatorilor. Medicul reumatolog va comunica concluziile consultului verbal si in scris, prin scrisoare medicala sau în fisa medicala pentru abonati.

8. Dialog intre medic si pacient si apartinatori despre afectiunea sau afectiunile constatate in cadrul consultatiei precum si despre metodele de prevenire a evolutiei bolii in sine.

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Beneficii și Avantaje

Consultatie reumatologie la domiciliu

Pentru a beneficia de serviciul de consult reumatologic, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau să aștepte în sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil și mai comod pentru unii pacienti.

Evaluare personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Consultatii medicale de specialitate

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu pot fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Mai puține infecții

Pacienții pot fi expuși la mai puține riscuri de infecție decat în cabinetul medical. Beneficiați de serviciul de consultații de reumatologie la domiciliu prin sistemul de programari online.

Reducerea costurilor

Consultațiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea și cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare de servicii medicale.

Asistență emoțională și socială

Asistența medicală poate oferi suport emotional și social pacienților, ajutându-i să iși păstreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente consultatie reumatologie Doctor Acasa

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații de reumatologie la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasa.

Consult reumatologie la domiciliu pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete de consultații de reumatologie la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.