Consultații de Neurologie

Consultații medicale la domiciliu sunt servicii medicale oferite la domiciliul pacientului, care pot fi utile pentru pacientii care nu pot sa se deplaseze la un cabinet medical sau care prefera sa primeasca ingrijirea medicala in confortul propriei locuinte. In cadrul unei consultații de neurologie la domiciliu, medicul va evalua starea de sanatate a pacientului si va recomanda tratamentul adecvat, in functie de nevoile acestuia.

Consultațiile de neurologie sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de:

  • Dr. Dogaru Cristian (Bucuresti)
  • Dr. Ursu Florentina (Bucuresti)
  • Dr. Suici Aida (Timisoara)

Serviciul de consultații de neurologie include urmatoarele manevre medicale :

1. Anamneza pacient :
– consultarea fisei pacientului, daca este cazul
– istoricul afectiunilor specifice sferei de neurologie dar si afectiunilor colaterale
– antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor neurologice si generale similare in cadrul familiei)
– tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni
– toleranta la medicamente specifice
– solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacient
2. Măsurare tensiune arteriala
3. Măsurare puls
4. Examen medical specific :
* examinare nervi cranieni
* probe pareza si probe coordonare
* testarea sensibilitatii superficiala si profunda
* examinarea limbajului si praxiei
* examinarea reflexelor
* alte manevre medicale in functia de suspiciunea de diagnostic
5. Alte manevre medicale specifice necesare pacientului in functie de cele constatate in cadrul consultului.
6. Recomandari medicale ulterioare in functie de starea de sanatate a pacientului constatata in cadrul consultului.
7. Initiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar in functie de cele constatate in cadrul consultatiei si doar cu acordul pacientului sau apartinatorilor  upa ce medicul neurolog explica acestora necesitatea acestui aspect.
8. Stabilirea unui plan de monitorizare periodica a pacientului in cazul abonamentelor medicale sau in cazul in care pacientul nu este abonat la solicitarea sau acordul acestuia sau a apartinatorilor dupa ce medicul neurolog prezinta concluziile consultatiei atat verbal  cat si in scris prin scrisoare medicala sau si in fisa medicala in cazul abonatilor.
9. Dialog intre medic si pacient si apartinatori despre afectiunea sau afectiunile constatate in cadrul consultatiei precum si despre metodele de prevenire a evolutiei bolii in sine.

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Beneficii și Avantaje

Consultații de neurologie

Pentru a beneficia de serviciul de consultații de neurologie, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau să aștepte în sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil și mai comod pentru unii pacienti.

Evaluare personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Consultații medicale mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu pot fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Mai puține infecțiI

Pacienții pot fi expuși la mai puține riscuri de infecție decat în cabinetul medical. Beneficiați de serviciul de consultații de neurologie la domiciliu prin sistemul de programari online.

Reducerea costurilor

Consultațiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea și cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare de servicii medicale.

Asistență emoțională și socială

Asistența medicală poate oferi suport emotional și social pacienților, ajutându-i să iși păstreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente Consultații de Neurologie Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații de neurologie la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Consultații de neurologie pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete de consultații de neurologie la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.