Consultații de Oftalmologie

Serviciul de consultațiile de oftalmologie sunt esențiale pentru a menține sănătatea ochilor și a vederii. Un oftalmolog este un medic specializat în diagnosticarea și tratarea problemelor de vedere și a bolilor oculare, cum ar fi glaucomul, cataracta, degenerarea maculară și retinopatia diabetică. În timpul unei consultații de oftalmologie, oftalmologul va efectua un examen ocular complet, va evalua starea generală a sănătății oculare și va recomanda tratamentele adecvate.

Consultațiile de oftamologie sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de:

  • Dr. Chadorhanny Ehssan

Serviciul de consultații de oftamologie include urmatoarele manevre medicale :

1. Anamneza pacient :
– consultarea fisei pacientului, daca este cazul
– istoricul afectiunilor specifice sferei de oftalmologie dar si afectiunilor colaterale
– antecedente heredo-colaterale (istoricul afectiunilor oftalmologice si generale similare in cadrul familiei)
– tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni
– toleranta la medicamente specifice
– solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacient
2. Manevre medicale specifice necesare pacientului in functie de cele constatate in cadrul consultului sau la solicitarea pacientului (exemplu: determinare dioptrii, etc).
– Determinare dioptrii (corectie optica – prescriptie ochelari pentru aproape sau distanta)
– Efectuare examen fundul de ochi
– Diagnosticul cataractei
– Diagnosticul glaucomului
– Masurare tensiune intraoculara
– Depistarea strabismului (la copii)
– Tratamentul bolilor oculare cum ar fi : conjuctivita, blefarita, blefaroconjunctivita, keratita, iridociclita, glaucom si cataracta
3. Recomandari medicale ulterioare in functie de starea de sanatate a pacientului constatata in cadrul consultului.
4. Initiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar in functie de cele constatate in cadrul consultatiei si doar cu acordul pacientului sau apartinatorilor dupa ce medicul oftalmolog explica acestora necesitatea acestui aspect.
5. Stabilirea daca este cazul a unui plan de monitorizare periodica a pacientului in cazul abonamentelor medicale sau in cazul in care pacientul nu este abonat la solicitarea sau acordul acestuia sau a apartinatorilor dupa ce medicul oftalmolog prezinta concluziile consultatiei atat verbal cat si in scris prin scrisoare medicala sau si in fisa medicala in cazul abonatilor.
6. Dialog intre medic si pacient si apartinatori despre afectiunea sau afectiunile constatate in cadrul consultatiei precum si despre metodele de prevenire a evolutiei bolii in sine.

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.
Share this Post

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Beneficii și Avantaje

Consultații de oftalmologie

Pentru a beneficia de serviciul de consultații de oftalmologie, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau să aștepte în sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil și mai comod pentru unii pacienti.

Evaluare personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Consultații medicale mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu pot fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Mai puține infecții

Pacienții pot fi expuși la mai puține riscuri de infecție decat în cabinetul medical. Beneficiați de serviciul de consultații de oftamologie la domiciliu prin sistemul de programari online.

Reducerea costurilor

Consultațiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea și cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare de servicii medicale.

Asistență emoțională și socială

Asistența medicală poate oferi suport emotional și social pacienților, ajutându-i să iși păstreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente Consultații de Oftalmologie Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații de oftamologie la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Consultații de oftalmologie pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete de consultații de oftalmologie la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.