Ecografie Tiroidiană

Ecografia tiroidiană este o metodă imagistică neinvazivă utilizată pentru a evalua structura și funcția glandei tiroide. Aceasta implică utilizarea undelor sonore de înaltă frecvență pentru a crea imagini ale glandei tiroide și a zonelor adiacente, cum ar fi ganglionii limfatici, glandele paratiroide, vasele de sânge și țesuturile înconjurătoare.

Serviciul de ecografie tiroidiană este efectuat in totalitate la domiciliul dumneavoastra de:

  • Dr. Balint Silvia

Această procedură poate fi utilizată pentru a evalua o varietate de afecțiuni tiroidiene, cum ar fi nodulii tiroidieni, chisturile, inflamația tiroidiană (tiroidită), hipertiroidismul sau hipotiroidismul. De asemenea, poate fi utilizată pentru a ghida prelevarea de probe de țesut (biopsie) din glanda tiroidă în cazul în care există suspiciunea de cancer tiroidian.

Ecografia tiroidiană este o procedură sigură, nedureroasă și neinvazivă care nu implică radiații și nu are efecte secundare semnificative.

Ecografie Tiroidiană Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de Ecografie Tiroidiană la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Servicii medicale pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.