Holter ECG – 24 de ore

Un Holter ECG de 24 de ore este un test medical care implică purtarea unui dispozitiv portabil pentru monitorizarea electrocardiogramei (ECG) timp de 24 de ore. Acest dispozitiv, numit Holter ECG, înregistrează activitatea electrică a inimii pe parcursul întregii zile și nopți.

Investigatiile de Holter ECG, montare si interpretare:

  • Dr. Erena Constantin

Testul Holter ECG este utilizat pentru a detecta anomaliile ritmului cardiac care pot fi greu de detectat cu un ECG obișnuit. De asemenea, poate fi folosit pentru a monitoriza activitatea inimii pacienților care prezintă simptome cum ar fi bătăile rapide sau neregulate ale inimii, dureri în piept sau amețeli.

În timpul testului, pacientul trebuie să poarte dispozitivul pe tot parcursul zilei și să își ducă activitățile normale. Datele înregistrate de dispozitiv sunt analizate ulterior de către un tehnician sau medic specialist pentru a evalua starea inimii pacientului.

Este important să urmați toate instrucțiunile medicului dumneavoastră cu privire la pregătirea și purtarea dispozitivului Holter ECG. De asemenea, trebuie să păstrați un jurnal al activităților și simptomelor resimțite pe parcursul testului pentru a ajuta la interpretarea datelor.

Holter ECG – 24 de ore Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Servicii medicale pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.