Recuperare Medicală la Domiciliu – Kinetoterapie

Recuperarea medicală prin kinetoterapie poate fi realizată la domiciliu, în confortul propriului cămin al pacientului, sau poate fi efectuată într-un cabinet medical specializat. Această formă de terapie fizică poate fi utilizată pentru a trata o gamă largă de afecțiuni, cum ar fi problemele de mobilitate și de echilibru, leziuni ale coloanei vertebrale si recuperarea post-operatorie

Recuperarea medicala este efectuată la domiciliul dumneavoastra de catre :

  • Kinetoterapie si masaj Grigore Daniel

Serviciile medicale de recuperare medicala sunt indicate in urmatoarele categorii de afectiuni:

– afectiuni ale aparatului locomotor
– afectiuni cardiovasculare
– afectiuni respiratorii
– afectiuni metabolice si nutritionale inclusiv diabet
– afectiuni endocrinologice
– afectiuni ale aparatului digestiv
– afectiuni reno-urinare
– afectiuni ale aparatului urogenital
– afectiuni senzoriale (tulburari de vaz, auz, vorbire)

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Abonamente Recuperare Medicală la Domiciliu și Kinetoterapie Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de recuperare medicală la domiciliu – kinetoterapie la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Kinetoterapie pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale de kinetoterapie la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.