Consultații de Medicină Generală

In cazul in care pentru moment nu doriti să achizitionați un abonament medical, puteti beneficia in continuare de consultații de medicină generală  Doctor Acasa in confortul căminului dumneavoastră.

Consultațiile de medicina generală sunt efectuate in totalitate la domiciliul dumneavoastra de catre urmatorii medici :

 • Dr. Lucia Sterie
 • Dr. Iosif Crintea
 • Dr. Dana Marghidan
 • Dr. Gabriela Hamei

Consultul de medicină generală include urmatoarele manevre medicale:

 1. Anamneza pacient :
  – consultarea fiăei pacientului, dacă este cazul
  – istoricul afecțiunilor specifice sferei de medicină internă dar și afecțiunilor colaterale
  – antecedente heredo-colaterale (istoricul afecțiunilor in cadrul familiei)
  – tratamentul, daca este cazul, pe care pacientul il urmeaza pentru aceste afectiuni
  – toleranta la medicamente specifice
  – solicitare informatii suplimentare in functie de afectiunile si evolutia acestora constatat la pacient
 2. Măsurare tensiune arteriala
 3. Măsurare puls
 4. Recomandari medicale ulterioare in functie de starea de sanatate a pacientului constatata in cadrul consultului.
 5. Inițiere sau modificare tratament medicamentos daca este necesar in functie de cele constatate in cadrul consultatiei si doar cu acordul pacientului sau apartinatorilor dupa ce medicul internist explica acestora necesitatea acestui aspect.
 6. Stabilirea unui plan de monitorizare periodica a pacientului in cazul abonamentelor medicale sau in cazul in care pacientul nu este abonat la solicitarea sau acordul acestuia sau al apartinatorilor dupa ce medicul internist prezinta concluziile consultatiei atat verbal cat si in scris prin scrisoare medicala sau si in fisa medicala in cazul abonatilor.
 7. Dialog intre medic si pacient si apartinatori despre afectiunea sau afectiunile constatate in cadrul consultatiei precum si despre metodele de prevenire a evolutiei bolii in sine.

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Confort si comoditate

Pentru a beneficia de consultații de medicină generală, pacientii nu trebuie sa se deplaseze la un cabinet medical sau sa astepte in sala de asteptare, ceea ce poate fi mai confortabil si mai comod pentru unii pacienti.

Evaluare Personalizată

Consultația la domiciliu poate oferi medicului o perspectivă mai largă asupra situației pacientului, ceea ce poate permite o abordare mai personalizată a problemei sale de sănătate

Consultații de medicină generală mai eficiente

În cazul unor afecțiuni cronice sau a pacienților în convalescență, consultațiile medicale la domiciliu poate fi utile pentru monitorizarea mai eficientă a afecțiunii.

Mai puține infecți

Pacientii pot fi expusi la mai putine riscuri de infectie decat in cabinetul medical. Beneficiati de servicii medicale la domiciliu prin sistemul de programari online.

Reducerea costurilor consultații de medicină generală

Consultatiile medicale la domiciliu pot reduce costurile asociate cu spitalizarea si cu vizitele frecvente la cabinetul medical. Utilizați astăzi sistemul de programare servicii medicale.

Asistență emotionala și sociala

Asistenta medicala poate oferi suport emotional si social pacientilor, ajutandu-i sa isi pastreze legatura cu familia si cu prietenii.

Abonamente Consulltații Medicale Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de consultații la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Bronze

De la 250 leiLună

Silver

De la 370 leiLună

Gold

De la 450 leiLună

Pediatrie

De la 159 leiLună

Servicii medicale complete pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii medicale complete la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov. În funcție de afecțiunea medicală a fiecărui pacient, Doctor Acasă va trimite la domiciliul pacientului un medic specializat pe tipul de afecțiune. Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă.Î ntr-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Consultația la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.