Recoltare Analize

Recoltarea analizelor este un proces important pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor medicale. Este esențial să se respecte instrucțiunile medicului și ale laboratorului în ceea ce privește pregătirea pentru analize și modul de recoltare a probelor. Aceste instrucțiuni pot varia în funcție de tipul de analiză și de starea de sănătate a pacientului. Asigurarea unei recoltări corecte a probelor poate fi crucială pentru obținerea unor rezultate precise și pentru un diagnostic și tratament adecvat.

Servicii de Recoltare Analize

Serviciul de recoltare analze medicale se referă la colectarea de mostre biologice, cum ar fi sânge, urină, saliva sau alte fluide corporale, pentru a fi analizate în laborator. Aceste analize medicale pot furniza informații importante despre starea de sănătate a pacientului și pot fi utilizate pentru a diagnostica o varietate de afecțiuni sau boli.

Recoltarea de mostre pentru analize medicale este un proces important și precis, care poate varia în funcție de tipul de analiză și de tipul de probă necesară. De obicei, pacientul este îndrumat de medicul său să efectueze un anumit tip de analiză și apoi se stabilește un program de recoltare a probelor în funcție de recomandările medicului.

Serviciile de recoltare analize și asistenta medicala la domiciliu sunt asigurate de catre personal calificat fiind efectuate de catre:

  • As. Iliescu Mihaela
  • As. Tarus Claudiu

Serviciile de asistenta medicala oferite de catre Clinica Doctor Acasa se adreseaza abonatilor clinicii, pacientilor fara abonament care solicita tratament la domiciliu sau GRATUIT prin parteneriatul intre Clinica Doctor Acasa si CASMB si OPSNAJ in baza programelor nationale de Ingrijiri medicale la domiciliu.

Serviciile medicale de asistenta la domiciliu sunt urmatoarele :
– recoltare analize medicale
– tratament injectabil si/sau perfuzabil
– ingrijire escare, pansamente, etc
– monitorizare parametri fiziologici : temperatura, respiratie, puls, tensiune arteriala, diureza, scaun.
– administrarea medicamentelor intramuscular, subcutanta, intradermic, oral sau pe mucoase sub supraveghere medicala.
– administrarea medicamentelor prin perfuzie endovenoasa sub supraveghere medicala.
– alimentare artificiala pe gastrostoma/sonda gastrica si educarea apartinatorilor privind afectiunile specifice.
– alimentarea pasiva, inclsuiv alimentarea medicamentelor per os pentru bolnavii cu tulburari de deglutitie.
– clisma cu scop terapeutic
– spalaturi vaginale in caz de deficit motor
– manevre terapeutice pentru evitarea escarelor de decubit : mobilizare, masaj, aplicatii medicamentoase, utilizarea colacilor de cauciuc si a rulourilor.
– manevre terapeutice pentru evitarea complicatiilor pulmonare: schimbarea pozitiei, tapotaj si fizioterapie respiratorie.
– Ingrijirea plagilor simple/suprimarea firelor
– Ingrijirea plagilor suprainfectate
– Ingrijirea escarelor multiple
– Ingrijirea stomelor
– Ingrijirea fistulelor
– Ingrijirea tubului de dren
– Ingrijirea canulei traheale si instruirea apartinatorilor si a pacientului.
– Monitorizarea dializei peritoneale

*Nota: Necesitatea oricarei manevre medicale din timpul consultului va fi explicata de cadrul medical si efectuata doar cu acordul pacientului si/sau apartinatorilor dupa caz.

Recoltare Analize Medicale la Domiciliu Doctor Acasă

Alege confortul si beneficiile pe care le ofera sistemul nostru de recoltare analize medicale la domiciliu. Abonamente de sănătate la domiciuliu – un serviciu oferit de clinica Doctor Acasă.

Analize medicale pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov

Servicii de analize medicale la domiciliul dumneavoastră pe toata raza municipiului Bucureșți si judetul Ilfov.  Medicii parteneri Doctor Acasă sunt medici specialiști sau primari cu o vastă experiență în domeniul lor de muncă. Într-un spital sau cabinet medical, există un risc mai mare de a fi expus la boli și infecții. Serviciul nostru  la domiciliu poate reduce riscul de infectare pentru pacient.